Miluješ deskové hry? Vidíš jejich obrovský vzdělávací potenciál a myslíš, že by je mělo hrát víc mladých lidí? Anebo bys chtěl/a nějakou rovnou vymyslet?

Vyjeď na mezinárodní tréninkový kurz Eduboards, kde zjistíš vše o učení se skrz hry a na jakých principech deskové hry fungují. Během praktických workshopů budeš mít šanci vymyslet vlastní herní koncepty, týkající se společensky relevantních témat a otestovat je! Čeká tě i reflexe použité herní metody při práci s mládeží.

Hledáme dva účastníky nebo účastnice starší 18 let, nejlépe pracující s mládeží, věnující se neformálnímu vzdělávání, trenéry a trenérky, pedagogy nebo pedagožky. Nejdůležitější je však odhodlání naučit se více o hrách, jako o metodě neformálního vzdělávání. Před začátkem tréningu tě čeká malá domácí příprava, tak si na ni vyhraď čas.

Jestli tě projekt zaujal, přihlas se prostřednictvím našeho formuláře do 25.6. 2019. Po deadlinu tě zkontaktuje náš mezinárodní tým a dá ti všechny podrobné informace.

Projekt je podpořen granty Erasmus+. Jídlo a ubytování je hrazené, cestovné do výši 245€ bude účastníkům zpětně proplaceno. Estonská organizace Shokkin vybírá poplatek za kurz 30€.

Součástí projektu je i osobní setkání s členy Be International a ostatními účastníky v Brně, s cílem vzájemného seznámení, přípravy na projekt a následné evaluace. Za projekt vybíráme poplatek 400 Kč, který slouží k administraci projektu, k možnosti uspořádat setkání v Brně a k následné možnosti zorganizování navazující aktivity po skončení projektu za podpory Be International.