Chceš posunout svoje dovednosti a zlepšit se ve vytváření či vedení projektů? Máme příležitost pro tebe! Projekt Youth Creating Opportunities Together, který probíhá ve španělské Kantábrii, je zaměřený na techniky práce s mládeží, které ti pomůžou při vytváření kreativních či udržitelných projektů.

Naučíš se nové metody, jak zlepšit vedení projektů nebo také jak mladé lidi, se kterými pracuješ, správně a dobře motivovat. Hlavní aktivitou tréninkového kurzu je metoda Dreaming Dragon, která pomáhá lidem promítnout své vize a představy do budoucích projektů. Více informací o projektu a podmínky cestování spojené s COVID-19 najdeš v infopacku.

Hledáme 2 účastníky*ice, nejlépe pracovníky*ice s mládeží. Podmínkou je znalost angličtiny, ve které projekt probíhá. Přihlásit se můžeš prostřednictvím našeho formuláře. Deadline pro přihlašování je 15. 10. 2021.

Projekt je podpořen granty Erasmus+. Strava i ubytování jsou hrazené a výdaje za dopravu budou účastníkům zpětně proplaceny. Za projekt vybíráme poplatek 400 Kč, který slouží k administraci projektu, k možnosti uspořádat setkání v Brně/online a k následné možnosti zorganizování navazujících aktivit po ukončení projektu za podpory Be International.