Baví tě hry a neformální vzdělávání? Chceš se dozvědět, co je intersekcionální přístup a jak ho aplikovat v každodenním životě? Pak máme školení přesně pro tebe.

V rámci projektu DICE, na kterém spolupracuje Be International s partnery z Nizozemí a Řecka pořádáme školení, které propojuje digitální hry a intersekcionalitu. Dozvíš se, jak funguje game-based learning a co je to intersekcionalita. Pokud s těmito přístupy nemáš moc zkušeností, nevadí. Na našem školení je získáš. Potkáš stejně zanícené lidi a společně budete mít příležitost otestovat digitální hru na téma intersekcionality.

Hledáme účastníky*účastnice, kteří pracují s mládeží, učí, lektorují či vedou tábory nebo skupiny mladých lidí a všechny, kteří chtějí zlepšovat vzdělávací procesy přes nové metody. Školení proběhne 27.-31. srpna 2022 ve skautském centru Kaprálův mlýn u Brna. Neváhej a přihlaš se do 20. července 2022.

Více informací o školení najdeš v infopacku. Ubytování a strava je zajištěna a cestovní náklady proplatíme. V případě jakýchkoli dotazů, kontaktuj filip.gabor@gmail.com.